12,50 ₴
Мінімальне замовлення — 5 шт.
Мінімальна сума замовлення на сайті — 800 грн
Без використання масла і жиру і необхідності мити посуд. Рукав використовують для приготування м'яса, риби, птиці або овочів в духовці. Такі страви виходять надзвичайно смачними, соковитими і корисними. Страви, приготовані в рукаві, можна назвати низкокаллорійними, вони чудово підходять людям, що стежать за фігурою і здоров'ям. Головне достоїнство рукава для запікання полягає в тому, що після запікання в них їжі, залишається чистою духовка і посуд. 0318
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Довжина в рулоні | 3 м |
Застосування плівки | Для гарячих продуктів |
Тип | Рукав для запікання |
Упаковка продуктів | Ручна |
Користувацькі характеристики | |
Матеріал | Термостійкий полімер |
Колір | Прозорий |